Over ons

Aptroot huiswerkbegeleiding is in 1993 gestart onder de naam Huiswerkstudio Wassenaar in Wassenaar.

Aptroot startte met vijf leerlingen in een lokaal en is uitgegroeid tot een instituut dat bekend is in Wassenaar, Voorschoten en de omgeving.

Neem contact op

Persoonlijk en betrokken

De kracht van Aptroot zit in het werken met vaste coaches die al jaren bij ons werken. Elke leerling heeft elk schooljaar een vaste coach. Er zijn diverse lokalen: bijleslokalen, een stilte lokaal en een aparte overhoorruimte. 

Wij zijn ervan overtuigd dat de persoonlijke begeleiding van vaste coaches betrokkenheid creëert en dat is goed voor de resultaten van de leerlingen. En leerlingen die het beste uit zichzelf halen, krijgen meer zelfvertrouwen.

 

Wie wij zijn

Joost en Debby van de Ven zijn vanaf nu de trotse eigenaren van Aptroot.

Aptroot is gevestigd in het Rabobank gebouw aan de Lange Kerkdam 2 te Wassenaar.

Met 30 jaar ervaring en het nieuwe management blijft Aptroot zich ontwikkelen om de beste kwaliteit op het gebied van huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining te geven. Dit doen wij vol passie. Aptroot heeft een vast team van coaches dat begeleiding geeft.

Ons doel is om ouders te ontzorgen en leerlingen de schooltijd als minder stressvol te laten ervaren. 

Joost: "Ik ga zelf de leiding van het instituut doen. Ik heb veel ervaring met grote en internationale ondernemingen en ik vind het leuk om nu lokaal te ondernemen. Weer een nieuwe uitdaging. Bovendien, ik doe het nu niet alleen.

Mijn echtgenote Debby heeft veel ervaring met huiswerkbegeleiding en samen gaan wij onder de naam Aptroot Huiswerkbegeleiding een mooie opdracht vervullen om scholieren te begeleiden, zoals Heleen Aptroot dat al jaren heeft gedaan".

Debby: "Mijn kinderen heb ik regelmatig met hun huiswerk geholpen. Hun vrienden kwamen ook steeds vaker voor ondersteuning bij hun huiswerk. En dat heb ik altijd met plezier gedaan. Zo leuk om te zien dat de resultaten verbeterden".